martes, 1 de diciembre de 2009

I TU QUÈ DIBUIXES?




Article extret de la revista Psychologies, número 57.
"Las situaciones más propicias
  • Una reunión. A menudo nuestra postura es pasiva, la respuesta a la información que nos llega se desarrolla con garabatos. Con ellos mostramos si estamos o no de acuerdo.
  • La conversación. Sobre todo por teléfono los garabatos nos ayudan a estructurar los pensamientos. Se suelen dibujar formas geométricas, enmarcadas o subrayadas.
  • Lo nunca dicho. Cólera, deseo, enfado... Los garabatos son una buena forma de decir aquello que no te atreves a decirle a tu interlocutor.
  • En soledad. Los garabatos se convierten en una forma de diálogo interior, como si hablaras en voz alta."

El motiu pel qual he posat aquest article al meu blog, és que he trobat molt interessant la interpretació que fa dels nostres gargots, i sobretot, el context en el qual els situa.
I tu, quin tipus de gargot fas? Sóc conscient que no es pot llegir gaire bé el que posa a la imatge, així que si us interessa saber-ho, digueu-me quin dibuix feu, i us contestaré amb les característiques relacionades amb aquest.
Fins la propera.
núria*

2 comentarios:

  1. No deixa de ser una mena de test projectiu, no, Núria?
    Es pot relacionar amb l'evolució dels dibuixos dels nens. Un tema també molt interessant.

    ResponderEliminar
  2. Nena! he trobat el post molt interessant. Quan parlo per telèfon sempre dibuixo... mai hagués pensat que aquests gargots poguessin tenir un significat...!

    ResponderEliminar