domingo, 15 de noviembre de 2009

AUTOESTIMA

ELS 6 PILARS DE L'AUTOESTIMA.

-Viure consientment.
-Acceptació d'un mateix.
-Responsabilitat d'un mateix.
-Autoafirmació.
-Viure amb propòsit.
-Integritat personal.

Qui de vosaltres té tot això al 100%?
Qui de vosaltres no té mai dubtes sobre la seva persona?

Personalment, penso que vivim en una societat amb l'autoestima molt baixa, ja que la majoria de gent s'infravalora quan es compara amb la resta.
La gent que es compara amb la resta, i es creu superior, penso que això no significa tenir l'autoestima alta, sinó ser poc humil i tenir poc respecta pels altres.
Per tenir una bona autoestima, no has de passar mai per sobre de ningú, sinó simplament, tenir una bona opinió de tu mateix, independentment de la resta de les persones.
Has de valorar-te a tu mateix.
Això és una bona autoestima.

Malauradament, tal com he dit abans, penso que vivim en una societat amb baixa autoestima.
Cada dia i a més noies que no es senten comodes amb el seu cos, que es comparen amb la resta o són víctimes de burles per tenir el que se'n diria, "uns quilos de més".
Aquestes noies ( també hi ha casos en nois, però el número és clarament inferior) cauen en malalties tant difícils de portar i tan conegudes, com són l'anorexia o la bulimia.

Demà, dilluns 16 de novembre, es celebra una conferència al a casa de Cultura de Girona sobre els transtorns alimentàris.
La conferència és a les 20h, i el conferenciant és Toro Trallero, professor titular de Psiquiatria de la Universitat de Barcelona. Ho organitza SETCA-Girona, i porta per títol " Les causes dels transtorns en la conducta alimentària."

Penso que serà molt interessant i us animo a tots a participar-hi!

Fins la propera;

núria*

No hay comentarios:

Publicar un comentario